Cleanroom


Gecertificeerde cleanroom-schoonmaak


Er zijn bedrijfsruimtes die een meer zorgvuldige reiniging nodig hebben om contaminaties te voorkomen. Om die reden verzorgt De Warme Wind uw cleanroom-schoonmaak in Midden- en West-Nederland. Onze professionele schoonmakers zijn bevoegd en bekwaam in cleanroomreiniging en zorgen voor een kwalitatief uitstekend eindresultaat. Goede communicatie en service staan bij ons centraal!


Zorgvuldige en grondige schoonmaak


Poliklinieken, tandartspraktijken, laboratoria en huisartspraktijken zijn allemaal voorbeelden van cleanrooms. In dit soort werkruimtes dient men extra voorzichtig te werk te gaan, om zo het productieproces niet te verstoren met verontreiniging. Dit kan immers gevolgen hebben om het gebied van gezondheid en veiligheid. Een goede cleanroom-schoonmaak is daardoor extra belangrijk. De Warme Wind is gecertificeerd om dit voor u te verzorgen.

Zo bent u verzekerd van een grondige en goed uitgevoerde reiniging en kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden.


Andere schoonmaakdiensten


Natuurlijk zijn wij eveneens in te schakelen voor andere bedrijfsschoonmaak, niet alleen voor de schoonmaak van een cleanroom. Wij reinigen alles van koffiemachines en koelkasten tot deuren, ramen en andere oppervlakken. Kleinere klussen zoals een lamp vervangen of de planten bewateren behoren tevens tot de mogelijkheden.

Waar u ook behoefte aan heeft: wij zorgen voor een passende oplossing geheel naar wens.