Bedrijven


De Warme Wind voor schoonmaak van bedrijvenHoud uw kantoor of ander bedrijfspand in optimale staat door De Warme Wind in te schakelen voor schoonmaak van bedrijven in Midden- en West-Nederland. Onze professionele schoonmakers staan klaar om uw zakelijke schoonmaak te verzorgen. Of het nu gaat om een kantoor schoonmaken of een ander soort bedrijf schoonmaken; van ons kunt u op aan.


Bedrijfsschoonmaak naar wens


Een schoonmaakbedrijf inhuren is een ideale optie om uw bedrijfspand in goede staat te houden. Hier bij De Warme Wind werken goed opgeleide schoonmakers die de schoonmaak van bedrijven geheel naar wens verzorgen. Hierbij maakt het niet uit wat voor bedrijf u bent. Wij reinigen onder andere kantoren, fietsenzaken, scholen en zelfs cleanrooms zoals apotheken, poliklinieken en tandartspraktijken. Tijdens of juist buiten werktijd en eenmalig of juist met regelmaat: wij zorgen voor een reiniging die bij uw onderneming past. Dankzij de korte lijnen en het centrale aanspreekpunt dat u bij ons heeft geniet u van optimale communicatie en service.


Onze werkzaamheden


De Warme Wind is in te schakelen voor allerhande schoonmaakdiensten. Denk bijvoorbeeld aan de koffieautomaat reinigen en koelkasten schoonmaken of de entreedeuren en ramen zemen. Maar ook voor kleinere klussen draaien wij onze hand niet om: planten water geven, de vaatwasser in- en uitruimen of een lamp vervangen doen onze schoonmakers met genoegen. In overleg met u zorgen we te allen tijde voor de beste oplossing voor een schone en representatieve werkruimte. Prettig voor uzelf, uw werknemers en uw bezoekers.